Şehit Hasan Özkapu Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çzöümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Biz;bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.Yüzyılın gelişen, değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız;sevgi,saygı ve güven ortamında ´´Başarma Azmi´´ve ´´Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu´´ ile mükemmele ulaşmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ-09:00 DERS BİTİŞ SAATİ -15:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: * 2018-2029 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen Erkekler Futbol Müsabakasında ortaokullar arasında ilçe 2.si olmuştur. * 2018-2029 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen Kızlar Futbol Müsabakasında ortaokullar arasında ilçe 1.si olmuştur. *Efes Antik Kent ve Müze ve Ören yerleri, turistik olarak Şirince zaman zaman düzenlediğimiz düzenlediğimiz geziler arasındadır. *2019-2020 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında okulumuzda Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi. *2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 5 ve 6. Sınıflarımızla Sosyal Bilgiler dersi kapsamında İzmir Ümran Baradan Çocuk ve Oyuncak Müzesi ve İzmir Arkeoloji Müzesi gezisi düzenlendi. *2023 yılında İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında, 7. sınıf öğrencimiz Menderes ilçe 2.si olmuştur. *2023 yılında İZMİR TEKNOFEST FUARINA öğrencilerimizle birlikte gezi düzenlendi. *Okulumuz öğrenci ve velileri ile birlikte bulunduğumuz bölgede her sene Doğa Yürüyüşleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: GÜMÜLDÜRE 12KM, ÇUKURALTI MAHALLESİNE 4KM AYRICA SELÇUK 32KM,KUŞADASINA 40KM VE DOLMUŞLARLA ULAŞIM VARDIR.

WEB - https://ozderesehithasanozkapiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Özdere Cumhuriyet Mah. 3107 sok. No1 Menderes İzmir

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Adres - Özdere Cumhuriyet Mah. 3107 sok. No1 Menderes İzmir

Ulaşım ULAŞIM, İZMİR-CUMAOVASI İZBAN İLE; İZBAN SON DURAĞINDAN(CUMAOVASI) KALKAN 775 NOLU ESHOT OTOBÜSLERİ 1 SAAT SÜRMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MENDERES İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 60 KM´DİR.